Woro Widowati - Salah Pilih (Cover)

Woro Widowati 851x dilihat 1 bulan yang lalu

Woro Widowati - Salah Pilih (Cover) Download lagu Woro Widowati - Salah Pilih (Cover), ukuran 5.65 MB durasi 05.22 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh WORO WIDOWATI OFFICIAL. Dapatkan link download Salah Pilih (Cover) gratis, mudah dan cepat.

Info & Statistik

  • Judul: Salah Pilih (Cover)
  • Artis: Woro Widowati
  • Album: Salah Pilih
  • Kategori: Download Lagu Cover
  • Tag: Salah Pilih MP3
  • Ukuran: 5.65 MB (5,919,606 bit)
  • Waktu putar: 05.22 menit
  • Nama file: Salah Pilih Ndarboy Genk cover by Woro Widowati.mp3
  • Dilihat: 851x
  • Video oleh: WORO WIDOWATI OFFICIAL
  • Waktu putar video: 05:23
  • Judul video: Salah Pilih - Ndarboy Genk (cover by Woro Widowati)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Diperbarui: 13 September 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Salah Pilih (Cover)" oleh Woro Widowati

jaremu aku mung siji sijine
sing bakal mbok tresnani sak lawase
nanging opo bukti Kabeh mung sewates janji
nyatane ono sing liyo ning mburi..

yen pancen kowe seneng karo dekne..
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe
aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

aku ra bakal bali
kowe ra sah nggolek i
uwes kadung loro ati..
mergo kowe sing njalari..

senajan abot sanggane
kudu pisah ro kowe
nanging yen tak pikir
cen aku sing salah (aku sing salah)
aku sing salah milih kowe..

Reff :
opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane..

wes ora usah dibacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh..
(aku salah)
(salah pilih)
( ho.. aa..)
(aaaaaa..)

yen pancen kowe seneng karo dekne
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
aku wes ra nrimo.. tresnaku mbok sio sio
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

aku ra bakal bali
kowe ra sah nggolek i
uwes kadung loro ati
mergo kowe sing njalari..

senajan abot sanggane
kudu pisah ro kowe
nanging yen tak pikir
cen aku sing salah (aku sing salah)
aku sing salah milih kowe..

Reff :
opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane..

wes ora usah dibacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh..

opo kowe ora rumongso
nek pancen kowe sing salah
bubaran wae nek koyo ngene carane..

wes ora usah dibacutno
timbang kowe ora betah
lungo sing adoh atiku wes emoh..
lungo sing adoh atiku wes emoh..
lungo sing adoh.. atiku wes..
emoh.. ha a haa.. ha..

Download Lagu Woro Widowati - Salah Pilih (Cover)

⚠ Tips! Abaikan dan tutup tab/jendela baru, lalu kembali ke tab awal
Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Salah Pilih (Cover), lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Woro Widowati dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, klik download.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line