DOWNLOAD LAGU WORO WIDOWATI

Woro Widowati - Angin Dalu 03.38

Woro Widowati - Angin Dalu

4.05 MB 464x dilihat 2 hari yang lalu
Duwe Ku Mung Roso Tresno Duwe Ku Mung Roso Sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo...
Woro Widowati - Salah Pilih (Cover) 05.22

Woro Widowati - Salah Pilih (Cover)

5.65 MB 932x dilihat 1 bulan yang lalu
jaremu aku mung siji sijine sing bakal mbok tresnani sak lawase nanging opo...
Woro Widowati - Pingin Nangis Tapi Isin 05.22

Woro Widowati - Pingin Nangis Tapi Isin

4.98 MB 1,093x dilihat 2 bulan yang lalu
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu tegone mbok sio sio, sampek atiku loro...
Woro Widowati - Ku Puja Puja 05.34

Woro Widowati - Ku Puja Puja

5.33 MB 1,296x dilihat 3 bulan yang lalu
Sungguh terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar api...
Ilux Id - Durung Sanggup Lali (ft. Woro Widowati) 05.10

Ilux Id - Durung Sanggup Lali (ft. Woro Widowati)

4.81 MB 837x dilihat 3 bulan yang lalu
Angin wengi sampekno roso kangenku Nganti saiki durung sanggup lali Aku dewe...
Woro Widowati -  Ikhlas Ngenteni (Accoustic Ver.) 04.22

Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni (Accoustic Ver.)

4.05 MB 576x dilihat 3 bulan yang lalu
pertama weruh kowe esemmu ngelalekke sak kabehane tansah bungah rasane iso...
Woro Widowati - Titipane Gusti 04.42

Woro Widowati - Titipane Gusti

4.36 MB 805x dilihat 3 bulan yang lalu
Tenanono perasaan iki Kanggo kowe sing lagi tak tresnani Mbok tulung ojo...
Woro Widowati - Aku Ikhlas 04.38

Woro Widowati - Aku Ikhlas

4.34 MB 2,626x dilihat 3 bulan yang lalu
aku.. nglakoni kabeh iki ikhlas seko ning ati nggo sliramu.. duh kang mas.....
Woro Widowati - Kowe Neng Endi (Cover) 04.49

Woro Widowati - Kowe Neng Endi (Cover)

4.50 MB 1,113x dilihat 3 bulan yang lalu
Kowe neng endi aku kangen Wes suwe ora ngabari Opo kowe lali Karo janjimu...
Woro Widowati - Banyu Moto (ft. Galih Wicaksono) 03.45

Woro Widowati - Banyu Moto (ft. Galih Wicaksono)

3.51 MB 1,384x dilihat 3 bulan yang lalu
Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe sing paling tak tenani nganti saiki...
Woro Widowati - Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono) 04.55

Woro Widowati - Yowes Modaro (feat. Galih Wicaksono)

4.58 MB 1,436x dilihat 4 bulan yang lalu
rino ing wayah wengi aku eling kowe sek mbiyen ngancani susah seneng dilakoni...
Woro Widowati - Jangan Lupa Bahagia 04.16

Woro Widowati - Jangan Lupa Bahagia

3.99 MB 804x dilihat 4 bulan yang lalu
aku adalah wanita pencari cinta.. yang sedang berjuang untuk bisa bahagia.....
Woro Widowati - Cinta Semu 04.56

Woro Widowati - Cinta Semu

4.60 MB 906x dilihat 4 bulan yang lalu
ada cinta semu yang engkau berikan karena bodohku akupun bertahan ku titipkan...
Woro Widowati - Sambate Ati (Cover) 05.37

Woro Widowati - Sambate Ati (Cover)

5.17 MB 2,853x dilihat 4 bulan yang lalu
Sabendino kowe kok ngelarani Kebangeten gawe ajure ati Ngobong perasaan iki,...
Woro Widowati - Aku Tenang 05.42

Woro Widowati - Aku Tenang

5.30 MB 3,725x dilihat 4 bulan yang lalu
Pengenku siji nyanding kowe selawase Raono wong liyo sing iso misahake Cukup...
Woro Widowati - Manut Dalane Cover (KLENIK GENK & NDARBOY) 04.04

Woro Widowati - Manut Dalane Cover (KLENIK GENK & NDARBOY)

3.82 MB 1,950x dilihat 4 bulan yang lalu
rumangsane aku ora nduwe ati sak penakmu dewe leh mu ngelarani rumangsane aku...

Halaman 1 dari 3, sekitar 41 lagu woro widowati yang telah diupdate