Safira Inema - Nutupi Laraku

Safira Inema 1,215x dilihat 3 minggu yang lalu

Safira Inema - Nutupi Laraku Download lagu Safira Inema - Nutupi Laraku, ukuran 6.30 MB durasi 06.05 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Langit Biru Record. Dapatkan link download Nutupi Laraku gratis, mudah dan cepat.

Info & Statistik

  • Judul: Nutupi Laraku
  • Artis: Safira Inema
  • Album: Nutupi Laraku
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Tag: Nutupi Laraku MP3
  • Ukuran: 6.30 MB (6,611,065 bit)
  • Waktu putar: 06.05 menit
  • Nama file: SAFIRA INEMA NUTUPI LARAKU.mp3
  • Dilihat: 1,215x
  • Video oleh: Langit Biru Record
  • Waktu putar video: 06:06
  • Judul video: SAFIRA INEMA - NUTUPI LARAKU (Official Music Video)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Diperbarui: 28 September 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Nutupi Laraku" oleh Safira Inema

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

Download Lagu Safira Inema - Nutupi Laraku

⚠ Tips! Abaikan dan tutup tab/jendela baru, lalu kembali ke tab awal
Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Nutupi Laraku, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Safira Inema dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, klik download.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line