Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah

Happy Asmara 2,097x dilihat 3 bulan yang lalu

Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah Download lagu Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah, ukuran 4.40 MB durasi 04.41 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh GTA Label. Dapatkan link download Mantan Kuwi Sampah gratis, mudah dan cepat.

Info & Statistik

  • Judul: Mantan Kuwi Sampah
  • Artis: Happy Asmara
  • Album: Mantan Kuwi Sampah - Single
  • Kategori: Download Lagu Dangdut
  • Tag: Mantan Kuwi Sampah MP3
  • Ukuran: 4.40 MB (4,612,987 bit)
  • Waktu putar: 04.41 menit
  • Nama file: 01 Mantan Kuwi Sampah.mp3
  • Dilihat: 2,097x
  • Video oleh: GTA Label
  • Waktu putar video: 04:33
  • Judul video: Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Official Music Video)
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Diperbarui: 23 July 2020

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Mantan Kuwi Sampah" oleh Happy Asmara

sing tak jaluk seko kowe
tulung ngerteni aku
ojo mbok padakke aku
karo mantanmu

mergo kuwi masa lalu
sing kudune wis mbok lalekke
bedo crito
yen kowe iseh sayang dek'e.

Intro :

uwis to cukup yang.
mbanding-mbandingke
aku karo mantanmu kae
trimo meneng ngempet
loro ning ati
kowe ra tau ngerteni

pisan pindo dinengke kok kebablasan
ora peka opo pancen kebangeten
yen iseh sayang karo mantanmu
ngopo kowe nompo tresnoku

Reff :

sing tak jaluk seko kowe
tulung ngerteni aku
ojo mbok padakke aku
karo mantanmu

mergo kuwi masa lalu
sing kudune wis mbok lalekke
bedo crito yen kowe iseh
sayang dek'e..

cantol loro werno biru
amung tok woco WA ku
ra tau mbales chatingku
kurang opo aku iki
senajan kerep mbok larani
aku iseh njogo ati

sing jenenge mantan
kudune guak ning sampah
timbang gawe hubungan awake dewe bubrah
mergo mantan kuwi ibarat jangan basi
rosone wis anyep arepo meh dipanasi
saktenane kowe nganggep aku iki opo
wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo
pendak dino mung tok
bandingke karo mantanmu
yen kowe dadi aku piye perasaanmu..

Reff :

sing tak jaluk seko kowe
tulung ngerteni aku
ojo mbok padakke aku
karo mantanmu..

mergo kuwi masa lalu
sing kudune wis mbok lalekke
bedo crito yen kowe iseh
sayang dek'e..

sing tak jaluk seko kowe
tulung ngerteni aku
ojo mbok padakke aku
karo mantanmu..

mergo kuwi masa lalu
sing kudune wis mbok lalekke
bedo crito yen kowe iseh
sayang dek'e..

Download Lagu Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah

⚠ Tips! Abaikan dan tutup tab/jendela baru, lalu kembali ke tab awal
Lemot? Gunakan link download alternatif Google Drive, dan periksa koneksi kecepatan internet kamu.
Peringatan! Gunakan lagu dari Golagu sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Mantan Kuwi Sampah, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. Kamu juga bisa mendukung Happy Asmara dengan mengikuti akun sosial media dan menonton konser mereka.

How to / Cara Download Lagu

  • Ketika klik tombol download, kamu akan dialihkan kedua tab.
  • Tab awal berisi link download, tab baru berisi halaman iklan.
  • Kamu harus kembali ke tab awal atau menutup tab iklan.
  • Setelah di tab yang benar, klik download.

Bagikan halaman ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Line